zoeken

Over R-Vent Natuurlijke ventilatie

R-Vent Natuurlijke ventilatie

R-Vent Natuurlijke ventilatie is een Nederlands bedrijf met een focus op natuurlijke ventilatie. Sinds mei 2015 maakt R-Vent Natuurlijke ventilatie onderdeel uit van de R-Vent Group, marktleider op het gebied van ventilatiesystemen. Met een gezonde kijk op ventileren bedienen wij vele tevreden afnemers en gebruikers. De tevredenheid zit hem niet alleen in de uitzonderlijke producten met opvallende prestaties, maar ook in de klantgerichte wijze waarmee wij onze relaties bedienen.

Het productenpakket is bijzonder compleet en bestaat uit een uitgebreid aanbod ventilatieroosters, susroosters,suskasten en vraaggestuurde ventilatiesystemen, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Deze oplossingen zorgen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat, maar leveren ook een positieve bijdragen aan een zo laag mogelijk energiegebruik.

In Bergschenhoek vindt U ons hoofdkantoor en Experience Centre. In Nieuwegein is onze fabriek gevestigd. Alle onze producten fabriceren en assembleren wij op deze locatie.

Doordat wij van alle producten in ons leveringspakket de profielen op voorraad hebben liggen, kunnen wij snel de gewenste eindproducten assembleren en afleveren. Dit biedt onze klanten een korte levertijd tegen een aantrekkelijke prijs.

Met onze eigen Innovatie afdeling zijn wij permanent met productontwikkeling bezig om zo adequaat te reageren op nieuwe behoeften in de markt. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten gaan wij uit van de hoogste kwaliteitseisen.

Over het algemeen is ons uitgebreide standaard productenpakket toereikend voor het merendeel van alle bouwprojecten. Maar wat nu als nu juist U een bouwproject ontwerpt of uitvoert waarin deze pasklare ventilatieoplossingen niet passen? Ook dan zijn wij in staat om voor specifieke projecten ‘op maat’ producten of systemen te ontwerpen.

R-Vent Natuurlijke ventilatie
Boterdorpseweg 10
2661 AC Bergschenhoek

www.rventnatuurlijk.nl

www.r-vent.com

R-Vent Natuurlijke ventilatie  ::  Boterdorpseweg 10    2661 AC Bergschenhoek  ::  Postbus 45   2650 AA Berkel en Rodenrijs  ::  nv@rvent.nl © R-Vent Natuurlijke ventilatie 2019