zoeken

Producten

R-Vent Producten en Systemen C

R-Vent Natuurlijke ventilatie is onderdeel van R-Vent Group B.V.,de ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep. R-Vent Group heeft zich sinds het begin van Bergschenhoek Groep in 1956 een stevige plaats verworven als toeleverancier voor de bouw en de ramen- en deurenindustrie.

R-Vent Natuurlijke ventilatie richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en fabriceren van voorzieningen voor natuurlijke ventilatiesystemen met een specialistisch assortiment ventilatieroosters en suskasten

Bij de ventilatieproducten als ventilatieroosters en suskasten koppelt R-Vent Natuurlijke ventilatie strakke, eigentijdse vormgeving en een innovatief ontwerp aan hoge kwaliteit; steeds met behoud van optimale eigenschapen. De combinatie van vormgeving uitstekende prestaties en concurrerende prijsstelling maken dat veel architecten een voorkeur hebben voor ventilatieproducten van R-Vent Natuurlijke ventilatie.

Voor al die situaties waarin standaard producten niet toereikend zijn heeft R-Vent Natuurlijke ventilatie vaak de juiste oplossing in huis.

multiwindow multiwindow02 c4 climacomfort01 climacoust01
multiwindow multiwindow02 c4 climacomfort01 climacoust01
R-Vent Natuurlijke ventilatie  ::  Boterdorpseweg 10    2661 AC Bergschenhoek  ::  Postbus 45   2650 AA Berkel en Rodenrijs  ::  nv@rvent.nl © R-Vent Natuurlijke ventilatie 2019