zoeken

Multiwindow integreert zonwering en R-Vent Natuurlijke ventilatie in kozijn.

10 april 2017

Bijzondere innovatie maakt montage en onderhoud vanaf steigers of hoogwerkers overbodig

Multiwindow biedt ontwikkelaars, corporaties en aannemers dé oplossing om sneller, gemakkelijker, efficiënter en duurzamer te bouwen. Met Multiwindow bieden Rollecate, Schellekens & Schellekens en R-Vent Natuurlijke ventilatie gezamenlijk één uniek product, waarbij gevarieerd kan worden met zonwering en natuurlijke ventilatie. Als extra service wordt Multiwindow in de fabriek gebruiksklaar voorgefabriceerd en al dan niet inbraakwerend uitgevoerd. De opdrachtgever communiceert met één partij, of het nu gaat om het kozijn, de zonwering of de ventilatie. Dit maakt Multiwindow uitermate geschikt voor nieuwbouw, renovatie of transformatie en voor de gestapelde woningbouw. Multiwindow met een aluminium profiel wordt vanaf juli 2017 geproduceerd. Over ruim twee jaar komt een versie op basis van een kunststof kozijn op de markt.

Gezond en comfortabel binnenklimaat

R-Vent Natuurlijke ventilatie levert voor Multiwindow een ventilatiedeel met een zelfregelend rooster. Het past de doorstroomopening automatisch aan de winddruk aan, terwijl de bewoner zelf traploos de hoeveelheid buitenlucht kan instellen. De vorm van de instroomopening aan de binnenkant zorgt ervoor dat de verse buitenlucht zich optimaal mengt met de binnenlucht. Zo krijgt de bewoner een gezond en comfortabel binnenklimaat. Voor projecten in lawaaiige omgevingen komt Multiwindow in meer of minder geluiddempende uitvoeringen die kleinere afmetingen meekrijgen dan een gemiddelde suskast.

Meer informatie? kijk op http://www.multiwindow.nl/

R-Vent Natuurlijke ventilatie  ::  Boterdorpseweg 10    2661 AC Bergschenhoek  ::  Postbus 45   2650 AA Berkel en Rodenrijs  ::  nv@rvent.nl © R-Vent Natuurlijke ventilatie 2020